Olguța Vasilescu a intrat pe ușa din spate în Guvern

 
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a fost refuzată în mod repetat de președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea ca ministru al Dezvoltării sau al Transporturilor, dar a reușit să pătrundă pe o cale ocolită în cercul deciziei guvernamentale. Va ocupa o poziție în zona "creierelor din umbră" ale Guvernului, alături de Darius Vâlcov.

Deputatul de Dolj Lia Olguța Vasilescu susţine că prim-ministrul Viorica Dăncilă şi-a dorit ca ea să rămână în echipa guvernamentală, motiv pentru care a optat pentru funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, poziţie din care va supraveghea proiectele drumurilor expres Piteşti - Craiova şi Craiova - Târgu Jiu.

"Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti - Craiova şi Craiova - Târgu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul să mă implic personal! Chiar dacă nu am putut să o fac din calitatea de ministru, voi putea să supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziţie care îmi permite să îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României", a scris Vasilescu pe pagina de Facebook.

Olguța Vasilescu precizează că a optat pentru funcţia de consilier onorific al premierului pentru că doreşte să se implice în realizarea unor obiective promise de PSD în campania electorală.

"Premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămân în echipa guvernamentală şi am optat pentru această funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis în campania electorală!", susţine Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu îl contrazice pe Liviu Dragnea, care susţinuse că ea a fost cea care i-a solicitat premierului să ocupe acest post.

"Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pentru a urmări realizarea acestei lucrări (n.r. - drumul Craiova - Piteşti), care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a declarat Liviu Dragnea duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Gorj.

Guşă: Olguța Vasilescu a căzut în capcana lui Liviu Dragnea. Locul ei, vânat de baroni

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Flori
04 Mar 17:22
valcov hotul si pocnitoararea asta olteneasca taratura...Asta ai plac tovarasei marlance parvenita de Videle sa ai fie consilieri ! Uitati romani dragi in ce stare a ajuns Romania cu asemenea scursuri corupte .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?