Oficialii FRF au un plan anti-Piţurcă, care ar grăbi demiterea selecţionerului

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Problema antrenorului echipei naţionale, atât de arzătoare pentru oficialii FRF, ar putea fi rezolvată de aceştia printr-un artificiu ingenios în spatele căruia ar sta, susţin surse federale, preşedintele Mircea Sandu.

Joi, în şedinţa Comitetului Executiv, lui Victor Piţurcă i se va propune o reziliere amiabilă a înţelegerii existente. Asta ar însemna renunţarea din partea actualului selecţioner la întreaga sumă de 600.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere în cazul unei demiteri unilaterale.

Federalii ar dori ca tehnicianul să accepte o reducere substanţială a pretenţiilor sale, dacă s-ar putea chiar la jumătate. Cum însă, cel puţin deocamdată, Piţurcă se cramponează de postul de selecţioner şi a declarat că, dacă va fi îndepărtat înainte de expirarea mandatului, va cere toţi banii din clauza de reziliere, oamenii Naşului, în special Ionuţ Lupescu, sunt în impas.

Totuşi, federalii au un plan interesant în condiţiile în care Piţurcă va continua să rămână inflexibil.


Citeşte aici cum plănuiesc federalii să-l îndepărteze pe Piţurcă de la cârma naţionalei

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?