Ofertă turistică unică: zbor deasupra Polului Nord. VEZI GALERIE FOTO

 
Foto: energienaturala.files.wordpress.com
Foto: energienaturala.files.wordpress.com
Foto: energienaturala.files.wordpress.com Foto: www.danemarca.dk Foto: www.descopera.ro
Dacă aţi visat la un zbor panoramic deasupra Polului Nord vă invităm într-o expediţie arctică, la împlinirea a o sută de ani de la cucerirea Polului Nord.

Ocolul lumii în doar câteva sute de minute! Iată cu ce ofertă tentantă vine Interra. De la Dusseldorf până la Polul Nord veţi avea ocazia să vă bucuraţi de privelişti unice.

Veţi străbate pe rând coasta Mării de Nord a Germaniei, coasta norvegiană alpină, veţi zbura peste Marea Barrents, spre Spitsbergen. Acest arhipelag, aproape de mărimea Irlandei, este acoperit aproape în întregime de gheţari maiestuoşi şi înconjurat de iceberg-uri.

Cu siguranţă vă vor încânta peisajele de o frumuseţe aparte, veţi zbura în cerc, pentru a avea o panoramă completă. De la Spitsbergen vă veţi îndrepta şi mai mult către nord. Veţi vedea câmpurile de gheaţă, fisurile şi întinderile enorme de banchize plutitoare vă vor oferi o privelişte uimitoare. 

În total, veţi petrece aproape cinci ore în regiunea polară, care vă va oferi cea mai spectaculoasă panoramă şi cele mai frumoase privelişti de neuitat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?