Șofer de primar cu 10.000 de lei pe lună

Nicolae Robu, la DNA/ Foto: Inquam Photos
Nicolae Robu, la DNA/ Foto: Inquam Photos

Aproape 10.000 de lei pe lună. Este salariul șoferului primarului Nicolae Robu după recenta majorare de care au beneficiat toți angajații. E drept, vorbim despre salariul brut. Nici șeful său nu stă prea rău, Robu are peste 16.000 de lei pe lună, potrivit unui document obținut de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei. ,,Vreau salariu mai mare. Consider că la nivelul unui oraș atât de complex cum este Timișoara, un primar ar trebui să câștige circa 5.000 de euro pe lună'', asta își dorea primarul Timișoarei în martie anul trecut. Deocamdată dorința nu i s-a îndeplinit, dar după ultima mărire, a ajuns la o leafă brută de peste 16.300 de lei, potrivit unor documente obținute de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei.

Conform documentului citat, Nicolae Robu nu are însă cel mai mare salariu din Primărie. (INTRĂ CARTON 2) Rodica Aurelian, șefa Serviciului de Resurse Umane, trece de 18.000 de lei brut. Lefuri mari au și Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice, cu peste 15.000 de lei brut pe lună, dar și viceprimarii Dan Diaconu și Farkas Imre, cu câte 14.500 de lei brut lunar. 

Nici șoferul primarului, care recent a fost surprins când depășea o coloană de mașini pe linia de tramvai, nu o duce rău. Vasile Paraschiv are un salariu de 9.384 de lei brut pe lună, tot brut. Potrivit jurnaliștilor timișeni, în Primăria orașului de pe Bega urmează o nouă majorare de salarii. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?