Ofensivă mediatică fără precedent. Ghiță, apariție pe patru televiziuni, inclusiv TVR, simultan

Interviu cu Ghiță
Interviu cu Ghiță

Ofensivă mediatică fără precedent în mass-media din România! Un interviu realizat de jurnalistul Ion Cristoiu cu fostul deputat Sebastian Ghiţă, fugit în Serbia, a fost difuzat concomitent pe patru posturi de televiziune, inclusiv la postul public.Primul interviu din Belgrad cu fugarul Sebastian Ghiță a fost preluat simultan de trei televiziuni private, România TV, Antena 3 și B1, dar și de TVR.

Difuzarea interviului realizat de jurnalistul Ion Cristoiu cu „fugarul" Seby Ghiță a fost precedat de o campanie de marketing de mari proporții pe canalele de televiziune menționate mai sus și pe mai multe site-uri.

Sebastian Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa DNA la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul" atunci când neagă toate „adevărurile" spuse de el.

"Nu e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea, să provoc eu căderea sau menţinerea doamnei Kovesi", a spus Sebastian Ghiţă.

La rugămintea jurnalistului, omul de afaceri i-a arătat o fotografie din telefon în care susţine că ar fi Laura Codruţa Kovesi la el acasă, cerând ca această fotografie să nu fie făcută publică.

După difuzarea interviului, Ghiță a intrat în direct la propria televiziune unde i s-a cerut insistent de Șerban Nicolae și alți invitați să prezinte fotografia compromițătoare pentru Kovesi. România TV a titrat în permanență "Urmează fotografia cu Kovesi acasă la Ghiță."

Dar fotografia s-a lăsat așteptată, nu a mai apărut. Până la prezentarea vreunei dovezi concrete, momentul poate fi considerat un șantaj la adresa DNA pentru ca Ghiță să poată purta negocieri subterane.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?