Obiceiul sexual bizar care este legal în această ţară. Cum pot face aşa ceva?

 
Obiceiul sexual bizar care este legal în această ţară. Cum pot face aşa ceva?
Obiceiul sexual bizar care este legal în această ţară. Cum pot face aşa ceva?

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din lume. Unde ai voie să faci sex cu animalele şi unde e legal să omori amanta soţului.

Portalul italian baltazar.it face o trecere în revistă a celor mai ciudate obiceiuri sexuale din lume, care în lumea civilizată ar părea de neimaginat.

În Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, dar numai dacă acestea sunt femele. Dacă animalul este mascul, libanezii riscă să fie condamnaţi la moarte.

De acelaşi sfârşit tragic au parte şi indonezienii care se masturbează. Legea spune că aceştia pot fi decapitaţi.

În Columbia, se poartă sexul cu martori. Astfel, în noaptea nunţii, mama miresei trebuie să asiste la actul sexual dintre cei doi proaspeţi însurăţei.

Nici bărbaţii din Bolivia nu o duc prea bine: există o lege care le interzice în mod expres să facă sex cu două surori în acelaşi timp.

În schimb, în Guam există bărbaţi a căror singură treabă este să dezvirgineze fetele, ei fiind remuneraţi consistent pentru acest serviciu. Motivul: în acest teritoriu aparţinând SUA le este interzis virginelor să se căsătorească.

De ce ar vrea femeile să călătorească în Congo

Într-un oraş din Etiopia, există o lege care interzice femeilor să refuze violenţa sexuală a tinerilor proaspăt circumcişi. Asta pentru că, în poporul etiopian, există convingerea că uniunea dintre o femeie şi un circumcis este sacră. Practic, femeile pot fi violate legal în acest oraş.

În trecut, într-un sat din Zair, una dintre locuitoare era desemnată „femeia satului” şi avea obligaţia să întreţină relaţii sexuale cu toţi bărbaţii. Copiii pe care îi năştea deveneau, apoi, proprietatea întregului sat.

În Katanga (Congo), societatea este matriarhală, astfel că femeile au puterea când vine vorba de sex. Bărbaţii au obligaţia să-şi satisfacă partenerele oricând doresc acestea, iar, după actul sexual, femeile trebuie cărate în spate de sclavii lor masculini.

Sursa: exclusiv24.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?