Obiceiul care spune multe despre personalitatea ta. Cum folosești farfuriile?

 

Cu toate că pare greu de crezut, felul în care așezi mâncarea pe farfurii poate spune multe despre personalitatea și dorințele tale. 

Dacă acorzi spații egale fiecărui fel de mân are de pe farfurie înseamnă că ești o persoană organizată și când vine vorba de lucruri serioase, care nu se angajează să facă mai mult decât știe că poate, conform cosmopolitan.com.

Dacă arunci pe farfurie mâncarea fără să-ți pese cum sunt preparatele așezate înseamncă că ești un spirit liber, care poate face mai multe lucruri în același timp și căruia îi place foarte mult să experimenteze.

Dacă pui mâncarea într-un bol în loc să-o așezi frumos pe farfurii ești o persoană care caută să fie unică prin tot ceea ce face. Simți nevoia să fii alături de oameni creativi și cu personalitate puternică, într-un mediu creativ.

Dacă „furi” din farfuria partenerului, înseamnă că ești o fire exrovertită, căreia îi place să aibă prietenii sincere, de lungă durată.

Dacă pui câte un fel de mâncare păe câte o farfurie diferită, înseamnă că ești o persoană disciplinată, metodică și concentrată mereu la sarcinile pe care le are de îndeplinit.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?