Obama îl va întâlni pe fratele său vitreg în timpul vizitei în China

 
Foto: chinesebbs.lifeottawa.com
Foto: chinesebbs.lifeottawa.com
Preşedintele american Barack Obama se va întâlni cu fratele său vitreg, Mark Ndesandjo, în timpul primei sale vizite oficiale în China, a anunţat vineri o purtătoare de cuvânt a Camerei de Comerţ a SUA, citată de AFP.
Ndesandjo, care trăieşte la Shenzhen (sudul Chinei), urmează să plece vineri la Beijing, potrivit aceleiaşi surse. "Mark îşi va prezenta pentru prima dată soţia preşedintelui Obama", a spus, la Hong Kong, o purtătoare de cuvânt a Camerei de Comerţ a SUA pentru sudul Chinei.

Anterior, Ndesandjo a declarat pentru agenţia oficială China Nouă că vrea ca soţia sa, originară din provincia chineză Henan (centrul ţării), să-l întâlnească pe preşedintele american, pe care îl admiră.


"Sunt foarte fericit că vine personal să guste din cultura chineză", a spus el.

Mark Ndesandjo, care a păstrat iniţial tăcerea în legătură cu faptul că este rudă cu preşedintele american, a publicat recent o carte intitulată "De la Nairobi la Shenzhen", la un an după alegerea fratelui său vitreg la Casa Albă. În carte, el l-a descris pe tatăl său drept o persoană violentă.

Întrebat ce ar vrea să îi spună fratelui său înainte de prima vizită a acestuia în China, Mark Ndesandjo a răspuns: "Am vrea să îmi încurajez fratele, pe preşedintele Obama (...), să înţeleagă că familia este un element central în China".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?