O şoferiţă din Moldova a găsit pe capotă un buchet de flori şi un bilet.Când l-a citit, a încremenit

 

O şoferiţă din Chişinău s-a arătat vădit uimită de surpriza pe care a găsit-o pe automobilul personal. O persoană necunoscută i-a lăsat în spaţiul dintre capotă şi parbriz un buchet de trandafiri, alături de o hârtie prinsă de un ştergător.Gestul a impresionat-o pe proprietara unui autoturism, dar cel mai mult a impresionat-o mesajul care i-a fost transmis.

Un oarecare Andrei, de asemenea conducător auto, i-a scris că este într-o anumită măsură deranjat de faptul că aceasta îi ocupă de câteva zile locul de parcare „într-un mod obraznic”:

„Domnișoară, de câteva zile îmi ocupi locul de parcare în mod obraznic! Cred că merit scuzele de rigoare pentru toleranța mea.”

În semn de toleranţă şi pentru ca mesajul să nu îi strice dispoziţia şoferiţei, pe lângă flori a mai primit şi un număr de telefon pentru ca să sune şi „să-şi ceară scuzele de rigoare”.

Sursa: autoblog.mdAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?