O scenă spectaculoasă filmată într-o pădure din România face valuri pe Facebook

 

Imagini uimitoare dintr-o pădure din România s-au viralizat pe Facebook.Angajații Romsilva au filmat patru cerbi într-o pădure din Caraș – Severin, iar imaginile s-au viralizat pe Facebook.

”Întâlnire cu patru cerbi într-o pădure de stat la Ocolul Silvic Mehadia din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin

Angajații Regiei Naționale a #Pădurilor – #Romsilva se aflau într-o acțiune de patrulare în fondul forestier când le-au ieșit în cale cei patru cerbi, din care doi sulițari, aceștia apropiindu-se la doar câțiva metri de ei.

Cerbul (Cervus elaphus) este un animal erbivor adaptat zonelor montane cu păduri întinse, care asigură condițiile de liniște, adăpost și hrană. Poate fi regăsit și în zonele de deal, iar în ultimele decenii a fost reintrodus și în zonele de câmpie. Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. Anual, în primăvară, își pierd coarnele, ele crescând la loc până la sfîrșitul verii, înaintea perioadei de împerechere”, precizează o postare pe pagina de Facebook Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?