O româncă a născut pe o stradă din Roma, ajutată de un carabinier. Femeia se afla la volan

O româncă de 41 de ani a avut parte de o naştere cu peripeţii: Nicoletei i s-a rupt apa în timp ce se afla la volan, în Roma. Din fericire, femeii i-a sărit în ajutor un carabinier aflat în timpul liber. Carabinierul Giuseppe Gambacurta, de 45 de ani, era în afara programului de lucru. Văzând că mașina din față s-a oprit și nu mai pleca de pe loc, carabinierul a coborât să vadă ce se întâmplă, suspectând că cine se află la volan se simte rău și nu mai poate conduce, scrie Rotalianul, citând La Repubblica.

Spre uimirea sa, la volan a găsit o femeie gravidă cu o fetiță care nu mai putea aștepta nici măcar un minut pentru a veni pe lume. Deși a sunat imediat la 118 pentru o ambulanță, carabinierul s-a văzut nevoit să o ajute pe femeie să nască imediat, ajutat prin telefon de medicii de la 118, nemaifiind timp să aștepte ambulanța.

Așadar, micuța Simona, a fost adusă pe lume în plină stradă, în dimineața zilei de duminică, 4 iunie 2017, într-una din cele mai mari capitale din lume, cu ajutorul unui carabinier.

Nicoleta și fetița sa au fost transportate apoi la spitalul Sant’Eugenio unde în această dimineață carabinierul Giuseppe Gambacurta le-a făcut o vizită pentru a le felicita și le-a adus și un frumos buchet de flori.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?