O refugiată voia să-și ia lucrurile personale dintr-o tabără din Paris. Ce a urmat? ”Revoltător”

 

O refugiată care încerca să-și recupereze o parte din lucrurile personale dintr-o tabără din Paris care se desființa a fost ironizată de polițiștii care au oprit-o și i-au cerut să se legitimeze. 

Femeia încerca să treacă de un cordon de polițiști pentru a intra într-o tabără de refugiați ce urma să fie dărâmată ca să recupereze câteva bunuri personale, însă polițiștii nu au lăsat-o și au bruscat-o.

Femeia nu a acceptat să fie oprită și, după ce le-a arătat actul de identitateoamenilor legii a început să plângă și să strige că ”Allah e mare”. În acel moment, unul dintre polițiști a râs, spunându-i colegului său că ”nu se vede nici măcar o lacrimă pe chipul ei”, potrivit independent.co.uk.  ”Eu sunt cel care dă ordine. Pleacă”, i-ar fi spus, ulterior, un jandarm. 

Pe rețelele de socializare, părerile au fost împărțite. Unii susțin că femeia trebuia să se supună ordinelor polițiștilor, în timp ce alții consideră că aceasta a fost supusă unei umilințe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?