O profeţie biblică s-a împlinit! Acesta e începutul Sfârşitului? Fotografia care dă fiori omenirii

 
O profeţie biblică s-a împlinit! Acesta e începutul Sfârşitului? Fotografia care dă fiori omenirii
O profeţie biblică s-a împlinit! Acesta e începutul Sfârşitului? Fotografia care dă fiori omenirii
O profeţie biblică s-a împlinit! Acesta e începutul Sfârşitului? Fotografia care dă fiori omenirii Apocalipsa O profeţie biblică s-a împlinit! Acesta e începutul Sfârşitului? Fotografia care dă fiori omenirii

Naom Bedein, un fotograf din Israel, a surprins într-o fotografie pești în Marea Moartă. Evenimentul ar marca faptul că s-ar împlini o profeție conform căreia Sfârșitul Lumii este aproape.Fotograful care a surprins imaginea și care lucrează în cadrul proiectului Dead Sea Revival Project/Proiectul de salvare a Mării Moarte, susține că nu este vorba de o profeție care prevestește Sfârșitul Lumii ci o dovadă că apa Mării Moarte nu este moartă'.

În Bibllie, în cartea lui Ezechiel se arată că după distrugerea Sodomei și Gomorei, pământul a devenit un loc pustiit, fiind vorba de locul unde este Marea Moartă acum. Dar în aceeași carte Ezechiel a prorocit că viața va reveni în acel loc, apa urmând să se umple de pești, lucru considerat imposibil de către specialiști, data fiind salinitatea ridicată de aici. 

Fotojurnalistul israelian Noam Bedein, care documentează de doi ani Marea Moartă, susține că a descoperit viața marină în canale mici din Marea Moartă. Pe lângă cei trei pești fotografiați, el spune că în mare a început să crească vegetație. 

Recent o altă profeție biblică pare să se fi împlinit. Un vițel roșu a fost fătat recent în Israel, iar unii teologi localnici susțin că acesta este un semn biblic, nașterea acestuia fiind consemnată în cartea sfântă, scrie evzmd.md

Se spune că nașterea și sacrificarea unui vițel roșu va preceda construcția celui de-al treilea Templu la Ierusalim. Dar simbolizează și „începutul sfârșitului' actualei epoci. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anonim
19 Oct 16:16
Iara ei vor sa deturneze Scriptura si intelesurile ei... Inca de cand au ravnit la pamantul acela au facut-o , Au continuat apoi ucigand si distrugand numai sa nu se afle ca si-au intemeiat istoria pe o minciuna, au continuat cu defaimarea, Rastignirea si asuprirea lui Iisus chiar si azi si cu multe alte rele pana in zilele noastre. Pe minciuni si manipulari se intemeiaza tot ce fac ei. acum vor sa induca teama in omenire si iar pun la cale cine stie ce.
Răspunde
0 0
johnneil
19 Oct 11:52
Si chiar suntem obligati sa credem ce scrie in aberatia aceia de biblie doar ca este vorba despre statul Israel?
Răspunde
0 0
symy
20 Oct 17:13
4 Jony nu crede nimic,oricum vei muri ca un goim neansemnat...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?