O profesoară din Vaslui a fost agresată de părinţii unei eleve, din cauza unui telefon mobil

 
Foto: nielsen.com
Foto: nielsen.com
O profesoară a fost agresată miercuri de părinţii unei eleve, chiar în timpul orei şi în faţa întregii clase, deoarece aceasta a încercat să-i ia fetei telefonul mobil la care vorbea în timp ce dădea un extemporal.
Potrivit directorului Colegiul Economic "Anghel Rugină", totul a pornit de la un telefon mobil, pe care fata l-a utilizat în timpul cursului. Profesoara a vrut să îl ia şi totul a degenerat într-un conflict, eleva alegându-se cu o palmă. Părinţii fetei au venit imediat la şcoală, au intrat la oră peste profesoară, au jignit-o şi au îmbrâncit-o, sub privirile stupefiate ale elevilor.

"Incidentul a avut loc la o clasă a X-a, specializarea servicii. Eleva, nemulţumită că profesoara i-a pus absenţă, pentru că a întârziat la oră, a refuzat să susţină lucrarea de control. După ce i s-a motivat absenţa, fata a scos foaia de hârtie pentru a susţine lucrarea, dar în acelaşi timp vorbea şi la telefon. Deranjată de comportamentul elevei, profesoara a încercat să îi ia telefonul, moment în care între cele două s-a produs o altercaţie", a declarat directorul Colegiului Economic "Anghel Rugină" Vaslui, Mihaela Cosovanu.


Supărată pentru că a fost lovită, eleva a ieşit din clasă şi şi-a chemat părinţii, care au intrat direct în sala de clasă, cerând socoteală profesoarei. Profesoara a fost jignită şi bruscată de tatăl elevei, chiar în faţa clasei. Scandalul care se derula sub ochii elevilor a fost aplanat de jandarmii, chemaţi la faţa locului. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui dezapobră incidentul petrecut la Liceul "Anghel Rugină" şi a luat deja primele măsuri.

"Vinovată este şi profesoara care a lovit eleva, dar şi părinţii care au intrat în şcoală, sfidând efectiv conducerea liceului şi intrând direct în clasă peste profesor. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat", a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Florin Ciurariu.

Pentru că nu a ştiut să gestioneze situaţia şi a lovit eleva, profesoara nu va mai preda la clasa unde s-a produs incidentul. Eleva care a avut o atitudine necorespunzătoare la ora de curs, va avea nota scăzută la purtare şi foarte probabil va fi mutată disciplinar la alt clasă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?