O profesoară din Ploieşti a fost filmată de elevi dormind în timpul orei de curs

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Incredibil, dar adevărat. O profesoară din Ploieşti a fost filmată de elevi dormind chiar în timpul orei de curs. Somnul femeii este atât de adânc încât nici măcar gălăgia făcută de copii nu o tulbură pe femeie.

Mioara Ionel este profesoară de fizică la Şcoala Andrei Mureşanu din Ploieşti. Recent, ea a fost filmată de elevi dormind în timpul unei ore. Imaginile au fost trimise de un telespectator pe adresa martorocular@realitatea.net.

Directorul şcolii unde predă profesoara s-a arătat suprins de cele întâmplate şi a declarat că Mioara Ionel "este un profesor foarte bine pregătit şi în fiecare an a avut rezultate la olimpiadele judeţene de fizică"

Nu la fel de îngăduitor a fost şi inspector adjunct IŞJ Prahova, Gheorghe Borovină, care a calificat fapta drept inadmisibilă.

Profesoara nu este la prima întâmplare de acest gen. În urmă cu aproximativ doi ani a fost filmată dormind de elevii liceului Cuza. Deşi profesoara a fost filmată şi fotografiată de elevi dormind la catedră, nimeni nu a depus vreo plângere împotriva ei.

De această dată, Inspectoratul şcolar din Prahova s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?