O profesoară de limba română a lansat un manual de clasa a V-a. E gratuit şi îl poţi descărca online

Cristina Tunegaru, profesoara de Limba Română din Capitală, care la 29 de ani a devenit celebră pentru că a avut curajul să semnaleze neregulile din sistemul de învăţământ a lansat un manual de clasa a V-a. Manualul este pus la dispoziţia elevilor gratuit."În ultimele săptămâni am muncit mult și cu drag la un manual de limba română pentru clasa a V-a care respectă noua programă. Vreau să-l distribui gratuit tuturor copiilor și profesorilor, pentru că nu știm când și dacă problema manualelor va fi rezolvată. Am atașat mai jos un manuscris al manualului. Îl puteți folosi ca atare și vă rog să îmi trimiteți toate recomandările, sugestiile, corecturile necesare. Mi-ar fi foarte util și un pic de sprijin pe partea grafică. Rezultatul final va fi un manual gratuit, sub licență deschisă. ", a scris Cristina Tunegaru pe Facebook.

DESCARCA MANUALUL AICI

Anul şcolar 2017-2018: Manualul unic pentru clasa a V-a este plin de greșeli

Manualul unic din care vor învăţa elevii de clasa a V-a timp de două luni este plin de greşeli, iar copiii sunt trimişi să studieze pe internet. O recunoaşte şi ministrul educaţiei: compendiul a fost scris pe repede înainte, în ultimele săptămâni. Reprezentanţii profesorilor consideră că ministerul avea la îndemână o soluţie mult mai simplă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?