O poliţistă din România, premiată de Ministerul de Interne Francez cu medalia de securitate

 

Elena Neagu, agent șef de poliție din cadrul Poliției Române, a primit, prin ordinul ministrului de Interne francez, medalia de securitate - eșalon bronz, pentru activitatea deosebită desfăşurată în cadrul misiunii temporare de suport operativ în Republica Franceză.

În cadrul unei festivități organizate la sediul Prefecturii Val de Marne, din Franţa, o poliţistă română a primit, prin ordinul ministrului de Interne francez, medalia de securitate internă acordată de Ministerul de Interne Francez.

Astfel, agent şef adjunct de poliţie Elena Neagu a fost recompensată activităţii deosebite desfăşurate pe parcursul celor 5 ani în cadrul misiunii temporare în Republica Franceză.

De asemenea, alți doi polițiști români care au participat la misiuni de suport operativ în Franța au fost decoraţi, primind aceeaşi medalie, în anii 2012, respectiv 2014, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie ce a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative, a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea, dar şi a îndeplinirii la standarde europene a activităţilor specifice muncii de poliţie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?