O piramidă imensă, descoperită pe fundul oceanului cu Google Earth. Bază extraterestră sau...

 
Piramida pe fundul oceanului
Piramida pe fundul oceanului
Piramida pe fundul oceanului Piramida pe fundul oceanului Piramida pe fundul oceanului

Vânătorii de mistere și OZN-uri au lansat o nouă ipoteză care face valuri pe rețelele de socializare și site-urile de profil: o piramidă gigantică pe fundul oceanului Pacific.

Mai multe site-uri dedicate contactului cu alte civilizații anunță o descoperire monumentală în apele Oceanului Pacific, la vest de Mexic, potrivit Daily Mail.

Cercetătorul Marcelo Igazusta din Argentina a fost primul care a sesizat pe imaginile Google Earth o structură subacvatică neobișnuită pe care a prezentat-o și celorlalți pasionați de mistere.

În imaginile care au circulat pe net de circa o lună se vede zonă care radiază lumină din adâncurile Oceanului Pacific, în apropierea coastei vestice a Mexicului.

"Este o piramidă perfectă care măsoară 8,5 miles în diametru", a scris Scott Waring unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în OZN-uri, pe blogul UFO Sightings Daily.

Ipotezele propuse de acesta tind către două scenarii: ar putea fi o bază a unei civilizații extraterestre sau chiar un OZN imens pe fundul oceanului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?