O pacientă a murit după ce s-a aruncat de la geamul unui salon al spitalului din Bârlad

 

O pacientă de la spitalul municipal din Bârlad a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul unde se află secția de neurologie. Incidentul s-a petrecut în această dimineață la ora 05:00.

Pacienta – Crețu F., o femeie în vârstă de 73 de ani, din localitatea Ciocani, era internată la secția de neurologie cu „accident vascular cerebral, semipareză stângă și alte afecțiuni cardiovasculare.

Femeia de 73 de ani era sub tratament pentru AVC, dar i se administra și medicamentație pentru agitație psihomotorie. Dealtfel, medicul curant, a dispus măsuri de supraveghere sporite și imobilizarea acesteia prin metode specifice.

Bătrâna a reușit să se elibereze și în jurul orei 05:00 aceasta a deschis geamul și a sărit în gol. Ea fost găsită lovită la cap și cu o fractură la picior. Din cauza temperaturii scăzute de afară, Crețu F., prezenta și o formă de hipotermie.

CITEȘTE MAI MULTE PE REALITATEA DE VASLUIAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Statul Paralel
11 Nov 11:56
tanti ministreasa nu vrea sa faca niste PRECIZARI ??? referitor la calitatea spitalelor si actului medical pentru cei care nu sint ''personalitati'' ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?