O ”navă fantomă” dispărută acum 9 ani a reapărut în Marea Andaman. Descoperire sinistră la bord

 
Cargobotul indonezian "Sam Rataulangi PB1600" (Foto: Facebook) Cargobotul indonezian "Sam Rataulangi PB1600" (Foto: Facebook)

Descoperire sinistră în Marea Andaman: o navă de pescuit s-a întâlnit cu cargobotul fantomă, văzut pentru ultima oară în urmă cu nouă ani în largul Taiwanului.Câţiva pescari birmanezi au avut la sfârșitul lunii trecute o întâlnire macabră în Marea Andaman, o mare din nord-estul Oceanului Indian, mărginită la nord de Birmania, la sud de Indonezia, la est de Tailanda, iar la vest de două arhipelaguri, Andaman şi Nicobar: un cargobot fantomă care purta steagul indonezian, apărut pentru ultima dată în 2009, în largul Taiwanului, scrie Epochtimes-Romania.com.

Nava comercială "Sam Rataulangi PB1600", al cărei nume este scris cu litere mari pe lateralul navei, a fost localizată săptămâna aceasta "înţepenită într-un banc de nisip", a anunţat poliţia.

"Nu avea niciun echipaj sau bunuri la bord", a precizat poliţia, care a trimis anchetatori la bord. Acest cargobot indonezian, construit în 2001, a fost localizat ultima oară în largul Taiwanului, potrivit Marine Traffic, care raportează mişcările navelor din întreaga lume.

Potrivit publicaţiei Myanmar Times, una dintre ipoteze ar fi că cargobotul fantomă se afla în drum spre vecina Bangladesh, îndreptându-se către unul dintre şantierele ilegale de dezmembrare a vechilor nave pentru reciclarea metalelor, atunci când a rămas blocată.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cotoi
14 Sep 18:14
Chiar sinistru! Brrrr...Sunt sinistrat!!!
Răspunde
0 0
Tataie
14 Sep 08:36
Si descoperirea sinistra ar fi ca nu e descoperire
Răspunde
0 0
Tataie
14 Sep 08:34
Si descoperirea sinistra ar fi ca nu e descoperire
Răspunde
0 0
zadam
13 Sep 20:25
o nava?......si au gasit-o?
noi am pierdut o flota.....si nu am mai gasit-o
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?