O mamă, în stare de șoc. Ce s-a întâmplat cu fiica ei din cărucior când ea a privit în altă parte

 

O femeie care se afla la cumpărături cu bebelușul său a intrat în stare de șoc când a privit spre cărucior, după câteva clipe în care s-a uitat la standul cu alimente. 

Femeia o ținea pe fiica sa într-un scaun special atașat de căruciorul de cumpărături. La un moment dat, s-a depărtat de cărucior câțiva centimetri, pentru a alege produse de pe raft.

În acea clipă, a simțit că cineva trece prin spatele ei, dara ignorat acest lucru. Un zgomot i-a atras, însă, atenția, iar când s-a întors, a văzut cum un bărbat care o luase pe fiica ei în brațe o așeza repede la loc, în scaun.

Șocată, femeia l-a întrebat ce avea de gând cu fata. Acesta nu a răspuns, însă când a plecat a spus ”Dacă mama ta nu ar fi fost acolo, te-aș fi luat”. 

”Sunt șocată. Cu cât mă gândesc mai mult că acel bărbat mi-a atins fiica, cu atât mă deranjează mai tare. Aveți grijă dacă vedeți acest om”, a spus femeia, care a publicat, pe o rețea de socializare, imaginile surprinse de camerele de supraveghere în magazin chiar în momentul în care bîrbatul voia să-i fure fiica, potrivit metro.co.uk.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?