O jucărie de pluş a adoptat cinci pui de manguste - FOTO

 
Suricatele au rămas orfane şi au decis că versiunea de pluş este identică cu mămica lor.


Cei cinci pui de mangustă şi-au pierdut mama, Anika, imediat după naştere, când trauma travaliului combinată cu vârsta s-a dovedit prea mult pentru ea.

Dar stăpânul micuţilor, Steve Rowlands, a găsit o metodă ingenioasă de a-i face să treacă mai uşor peste dramă. Aşa că a luat o mangustă de pluş şi  a umplut-o cu o sticlă cu apă caldă pentru a recrea experienţa maternală pentru cei mici.


Bebeluşii suricată, în vârstă de o lună, sunt siguri acum că jucăria este mama lor şi se comportă normal cu ea.

"Bineînţeles că în fiecare oră trebuie să le dăm lăptic noi, dar folosim sticluţe în miniatură pentru a-i face să creadă că beau de la mama lor", a spus Steve.

Suricatele sunt native în deşertul Kalahari, în Botswana şi Africa de Sud. Sunt renumite pentru felul în care se comportă în grup, iar comportamentul lor social le-a făcut faimoase în ultimii ani.

"Moşia mangustelor", documentarul realizat de BBC, a devenit un succes peste noapte şi acum are o mulţime de fani în toată lumea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?