Soția fostul lider al grupării Statul Islamic a fost capturată de Turcia

 

''Dar eu o anunţ aici pentru prima dată: noi i-am capturat soţia (lui Baghdadi) şi nu am făcut zarvă ca ei'', a anunțat președintele Recep Tayyip Erdogan. 

Turcia a capturat o soţie a lui Abu Bakr al-Baghdadi, fostul lider al grupării Statul Islamic care s-a sinucis săptămâna trecută în timpul unui raid al forţelor speciale americane, a anunţat miercuri preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de agenţia Reuters, conform Agerpres. 

Statele Unite spun că Baghdadi s-a sinucis într-un tunel. Ei au început o campanie de comunicare despre asta'', a spus Erdogan într-un discurs la Universitatea din Ankara. ''Dar eu o anunţ aici pentru prima dată: noi i-am capturat soţia (lui Baghdadi) şi nu am făcut zarvă ca ei. De asemenea, i-am capturat sora şi cumnatul în Siria'', a adăugat preşedintele Turciei.

Un responsabil turc anunţase marţi cu Turcia a capturat-o pe sora lui Baghdadi, de asemenea pe soţul acesteia şi pe fiica ei. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Efendi
06 Nov 17:19
În democrație nu te poti răzbuna pe rude pentru crimele ăluia, iar în Turcia este democratie.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?