O femeie româncă violată într-un spital din Italia

 

O femeie româncă în vârstă de 55 de ani, susține că a fost victima unui viol într-un spital din provincia Salerno, Italia. De asemenea, unitatea a încercat să ascundă ceea ce s-a întâmplat.

O femei româncă susține că a fost costrânsă să suporte o violență sexuală în timpul spitalizării sale, din partea unui lucrător socio-sanitar, angajat al unității respective.

În urma celor întâmplate, autoritățile investighează faptele, iar din puținele informații se știe că violența pe care o acuză femeia a avut loc miercuri, 4 iulie. Astfel, după două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog. Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo, le-a spus întreaga poveste.

Potrivit rotalianul.com, s-a demarat o anchetă, iar femeia a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la un alt spital. Așadar, violența a fost confirmată și mai mult decât atât, medicii confirmă ipoteza unui viol.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?