O femeie din Timiş a decis să nască acasă. Ce a urmat este ireal. Nu se poate aşa ceva!

 

Un bebeluș a ajuns la spital după ce mama a decis să nască acasă. Chiar dacă intervenția a avut loc sub supravegherea unui medic, copilul a fost transportat la o clinică medicală din Timișoara în stare gravă, fiind necesar ca acesta să fie reanimat.

Mama a fost asistată de un doctor la nașterea de acasă. Rezultatul însă a fost unul care a necesitat intervenția salvării și a altor medici din Urgență. Nou-născutul a fost reanimat, din cauza nașterii prelungite, iar ultimele intervenții asupra mamei (suturile chirurgicale) au fost făcute la o clinică medicală. Acum, amândoi sunt bine, internați la maternitate.

„A ajuns copilul la noi. Este un copil de 4,6 kilograme, o naștere mai dificilă. Este internat acum pe secție. Mama a venit practic ca însoțitor al copilului, la noi a avut loc sutura părților moi. Au solicitat ambulanța pentru că, fiind naștere mai dificilă, să nu fie probleme cu copilul. L-au adus la noi la maternitate, unde sunt toate condițiile medicale necesare”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, citat de tion.ro.

Doctorii au înțeles că mama a vrut să nască acasă, dar nu recomandă acest lucru.

„Nu prezintă sub nicio formă condiții de siguranță, la ora actuală, o naștere la domiciliu, chiar asistată de cadru mediu sau specializat. Eu nu aș recomanda nicicui să facă un asemenea gest. Sunt spitale specializate”, a spus Marius Craina.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?