O femeie de 84 de ani a fost internată în stare gravă de înfometare

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Situaţie incredibilă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. O femeie de 84 de ani a fost internată în stare extrem de gravă, aproape moartă de foame. Femeia era numai piele şi os şi medicii au spus că doar o minune îi poate salva viaţa.

Bătrâna a fost adusă la spital de câteva rude care şi-au adus aminte să treacă pe la ea şi au găsit-o nemâncată, plină de răni şi vânătăi. Medicii au spus că urmele de pe corpul său au fost provocate de căzături sau, pur şi simplu, de greutatea propriilor oase.

"Statul pe un plan dur, cum ar fi patul, a dus la distrugerea pielii, la escare", a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Galaţi.


Femeia avea degerături la picioare şi nu era complet conştientă, iar medicii au spus că, din cauza înfometării, se afla la limita supravieţuirii. "Arată ca un supravieţuitor al lagărelor de la Auschwitz sau al celor sovietice. Oase şi piele", a precizat purtătorul de cuvânt.

Femeia locuieşte într-un apartament dintr-o zonă de lux a Galaţiului, iar rudele au susţinut că de ea trebuia să aibă grijă soţia unui nepot. Vecinii au spus că nu ştiu să mai fi venit cineva pe la bătrână de foarte multă vreme.

Poliţiştii gălăţeni le-au audiat pe rudele femeii, dar au spus că nu există nicio lege pe baza căreia să le poată cerceta pentru neglijenţă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?