O femeie acuză că medicii din Slatina și Craiova au tratat-o pentru un cancer pe care nu îl avea

 
O femeie acuză că medicii din Slatina și Craiova au tratat-o pentru un cancer pe care nu îl avea
O femeie acuză că medicii din Slatina și Craiova au tratat-o pentru un cancer pe care nu îl avea

Un diagnostic greșit a costat-o brațul drept. Este acuzația unei femei din Slatina care a fost tratată pentru cancer de trei medici din Slatina și Craiova, deși ea ar fi avut de fapt altă problemă. În Spania, femeia a aflat că boala pentru care făcuse tratament nu a existat. Acum, are o mână pe care nu o mai poate folosi și cere daune morale de 150.000 de euro. Povestea a început în 2014, când Silvia Grădinaru a mers la Spitalul Județean din Slatina cu o durere la umărul drept. În urmă cu 20 de ani, femeia suferise de cancer la sân și i s-a spus că cel mai probabil boala a recidivat. Totuși, a fost trimisă la București pentru investigații. Acolo doctorii i s-a spus cu totul altceva.

"Au constatat că nu există nicio recidivă în acel tomograf", spune Silvia Grădinaru.

Femeia s-a întors la Slatina, dar medicul i-a spus că cei de la București au intepretat greșit analizele și a trimis-o la Craiova. 

După zeci de ședințe de radioterapie, apoi chimioterapie, femeia a început să aibă dureri groaznice și nu și-a mai putut folosi brațul. Așa că a plecat în Spania. Medicii de acolo i-au spus că nu există nicio urmă de recidivă a cancerului. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cotiga
18 Jan 10:37
Astia sint diletantii care incaseaza salarii IMENSE !!!? Cine raspunde si PLATESTE pentru malpraxis !!!? Cind intram in rindul lumii si sint TRASI LA RASPUNDERE cei care gresesc si produc daune altora !!!?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?