O femeie a fost închisă într-o celulă cu 40 de bărbaţi. E incredibil ce a urmat

Fior Pichardo de Veloz
Fior Pichardo de Veloz Fior Pichardo de Veloz

O femeie a fost victima unui coşmar înfiorător: reţinută acum trei ani pentru o acuzaţie de trafic de droguri, ea a fost închisă într-o celulă doar cu deţinuţi bărbaţi, 40 la număr. 

Arestată în aeroportul din Miami, imediat ce a coborât din avion, pentru o acuzaţie veche de trafic de droguri -acuzaţie care a fost restrasă- Fior Pichardo de Veloz a fost condusă la închisoare.

Din păcate, zelul unei asistente a considerat-o pe femeie -căsătorită şi mama a trei copii- ca având "caracteristici masculine non tradiţionale" şi Veloz a fost condusă într-o celulă cu 40 de bărbaţi. Femeia a fost hărţuită sexual şi ameninţată de deţinuţi pe parcursul celor 10 ore petrecute acolo, avocatul său spunând că teama de a folosi toaleta aflată într-un spaţiu deschis clienta sa a fost forţată să urineze pe ea.

Pentru Fior Pichardo de Veloz umilinţele nu s-au oprit aici, pentru că gardienii i-au cerut să meargă într-o celulă goală şi să se dezbrace, aceştia făcând poze aparatului său genital, scrie NYDN. 

Acum femeia de 54 de ani-fost oficial guvernamental în Republica Dominicană- cere explicaţii statului american şi 5 milioane de dolari, explicând că suferă de anxietate după experienţa din arest.

Ea călătorea în SUA pentru naşterea celui de-al treilea nepot al său.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?