O fană înrăită a unei echipe de baseball şi-a oferit serviciile sexuale în schimbul a două bilete la meci!

 
Foto: http://zoice.com
Foto: http://zoice.com
Baseball-ul este unul dintre sporturile favorite ale americanilor, iar fanii înrăiţi nu se dau în lături de la nimic pentru a asista la partidele echipei favorite, mai ales în fazele superioare ale campionatului. E şi cazul unei fane a grupării Philadelphia Phillies, care şi-a oferit serviciile sexuale în schimbul a două bilete la un meci important al favoriţilor, informează "Gazetta dello Sport".

Există şi fane care ar face orice pentru a asista la meciurile favoriţilor, nu doar suporteri. S-a întâmplat recent în America, unde o femeie în vârstă de 43 de ani, Susan Finkelstein, mare fană a echipei de baseball Philadelphia Phillies, s-a arătat dispusă să facă sex în schimbul a două bilete.

Baseball-ul e printre sporturile favorite ale americanilor, iar când începe World Series, etapa în care se întâlnesc cele mai bune echipe din SUA, biletele se epuizează rapid. Cum new-yorkeza Susan s-a trezit cam târziu, şi-a dat seama că nu mai poate face rost, oficial, de bilete, dar nu şi-a pierdut speranţa.

A publicat un anunţ incendiar, pe un site specializat, în care şi-a prezentat "oferta", pentru a face rost de bilete, unul pentru ea şi unul pentru soţ, la meciul dintre New York Yankees şi Philadelphia Phillies. "Fană pe viaţă şi pe moarte a Phillies, blondă superbă cu piept generos, în căutarea a două locuri pentru 'World Series'. Preţ negociabil, sunt de genul creativ! Ne putem face, poate, un serviciu reciproc", a scris Susan Finkelstein.


Anunţul nu a scăpat poliţiei locale, care a trimis un agent să verifice dacă "servicul reciproc" însemna prestarea de servicii sexuale. Poliţistul s-a întâlnit cu Susan, şi, după ce i-a transmis că are biletele, nu a durat mult până femeia a recunoscut că-i oferă "diverse acte sexuale" în schimbul mult râvnitelor tichete de meci. Susan a fost arestată, sub acuzaţia de prostituţie, iar întreaga poveste a făcut înconjurul lumii.

"Neplăcuta" aventură a lui Susan a avut totuşi un final fericit. Povestea a ajuns la urechile unui cunoscut DJ, şi el mare fan al lui Phillies, care a decis să-i trimită femeii două bilete la înfruntarea dintre Phillies şi Yankees, programată sâmbătă, la Philadelphia. Şi fără a-i cere acesteia nimic în schimb...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?