O familie a cumpărat o casă. Sub ea au găsit un buncăr. Ce era înăuntru i-a şocat

 

O familie din Statele Unite a trăit şocul vieţii după ce a cumpărat o casă cu multe sute de mii de euro. Au considerat că bărbatul de la care au achiziţionat-o era de bună credinţă şi n-au mai scotocit chiar peste tot înainte să semneze actele la notar. Galeria Foto.La câteva zile după ce au cumpărat casa, unul dintre copiii familiei a descoperit un buncăr sub casă. Tatăl lui a venit repede şi a dat uşa la o parte. A coborât înăuntru, iar ce a văzut acolo l-a şocat, pur şi simplu.

Fostul proprietar îşi amenajase un adevărat depozit plin de muniţie şi arme. Avea gloanţe chiar şi într-un seif. Oamenii au chemat repede poliţia, care a început să-l caute pe fostul proprietar, pentru că multe cutii de puşti semi-automate erau goale şi ar fi putut fi în posesia omului. Acesta a fost catalogat repede de poliţie drept un pericol social şi, în cele din urmă, arestat.

Ce au găsit oamenii în bunker, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?