O comună bogată din România își face aeroport

 
Aeroport într-o comună bogată
Aeroport într-o comună bogată

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încă își propune acum să își construiască aeroport.Comuna Budesti se află la 5 kilometri de Râmnicu Vâlcea și a devenit în doar doi ani cea mai mare zonă industrială din județ.

Parcul industrial se întinde pe 80 de hectare unde se află birouri, fabrici și alte sedii de firme, în total vreo sută.

Până în anul 2020-2022, numărul de salariați care vor lucra la Budesti se va ridica la 15-20.000, din care jumătate în multinaționale sau în investiții cu capital privat străin, relatează presă locală.

Având în vedere evoluția această de succes, Consiliul Județean Vâlcea și Consiliul Local Budesti au făcut în această vară o comisie care se va ocupă de documentația pentru construirea unui aeroport, scrie Ziare.com.

Proiectul aeroportului Budesti va fi gata în februarie 2019 și tot atunci vor ști autoritățile cât costă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?