Nu avea curent de 4 ani, dar i-a ars casa din cauza unui scurtcircuit. Cum a fost posibil așa ceva

 

O casă din Neamţ a ars până în temelii, iar concluzia specialiștilor ajunsă la fața locului a fost simplă: ”scurtcircuit la un cablu electric defect”. Surpriza avea să vină abia mai târziu, după ce proprietarul casei a declarat cu nonșalanță că nu mai are curent electric de mai bine de patru ani, pe motiv de neplată. 

În data de 19.10.2017 la ora 01:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în oraşul Roznov, satul Slobozia.

În urma evenimentului au ars: cca. 80 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă, cca. 10 mp acoperiş cu învelitoare din azbociment, cca. 5 ml gard din lemn, tâmplărie din lemn şi obiecte de mobilier din bucătăria locuinţei, haine şi bunuri personale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.

Proprietarul avea să vină ulterior cu o replică în contradicție cu verdictul specialiștilor, mai ales că acesta nu mai avea acces la curent electric de mai bine de patru ani de zile, deoarece a fost decuplat pe motiv de neplată și în acest interval de timp nu prea a locuit la acea adresă. ”Niciodată nu am avut nicio instalație improvizată, foloseam o lanternă. Contorul și tot sunt sunt sigilate de EON.”, a precizat acesta, potrivit presei localeAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?