O asistentă de pe ambulanţă era în misiune de salvare. Nu i-a venit să creadă cine era victima

 

Şoc pentru o asistentă medicală din Dâmboviţa: femeia a sosit cu ambulanţa, pentru a salva un copil, care căzuse într-o râpă. Când s-a uitat la victimă, a descoperit că era chiar fiul ei.Copilul de numai 5 ani a căzut în albia pârâului Cricov şi a ajuns la spital cu răni grave. Spaţiul e amenajat de primărie, însă nu este împrejmuit. Copilul a căzut în gol câţiva metri.

Doar câţiva brăduţi separa locul de joacă din comuna dâmboviţeană Moreni de râpa adâncă în care a căzut băiatul. Se plimba cu bicicleta şi, în viteză, nu a mai putut opri la timp. A căzut în gol, în albia pârâului.

Copilul are multiple traumatisme. A fost chiar mama lui cea care i-a acordat primele îngrijiri. E asistentă pe ambulanţa care a venit să îl ducă la spital.

Mai multe mame s-au adunat în parc şi le-au cerut autorităţilor locale să facă locurile de joacă mai sigure. Lipsa gardurilor de protecţie nu e singura problemă.  Mamele au mers şi la primărie.

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! TOATE OFERTELE CU REDUCERI POT FI CONSULTATE AICI!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?