O artistă face furori pe internet după ce a suprapus fotografii ale pisicii ei pe tablouri celebre

 

O artistă din Rusia a ajuns să fie cunoscută pe internet după ce a suprapus fotografii ale animalului ei de companie pe picturi celebre. 'De ce nu te gândești la un proiect artistic cu pisica ta, care este atât de amuzantă?', a întrebat-o un prieten, potrivit AGERPRES.

În lipsă de inspirație după moartea mamei sale, Svetlana Petrova i-a urmat sfatul. 'Lucrasem deja cu pisici la teatru și făcusem costume pentru ele', arată ea pe site-ul BBC, preluat de 20minutes.ch. 'Mă întrebam însă ce aș putea face cu Zarathustra, pe care mama o lăsase să ajungă atât de grasă', adaugă Petrova.

Artista a avut ideea să suprapună fotografii ale Zarathustrei pe tablouri celebre. 'Este o pisică foarte inteligentă. Îi place să pozeze, să se răstoarne pe spate și să facă grimase ciudate', spune ea. Pentru că prietenilor ei le-a plăcut rezultatul, Svetlana Petrova a făcut un site web și după câteva luni un prieten i-a spus că pisica ei este 'peste tot pe net'.


Amatorii de artă, dar și iubitorii de animale de companie o pot vedea astfel pe Zarathustra în tablouri ca 'Gioconda' de Leonardo da Vinci, 'Venus din Urbino' de Tițian, 'Turnul Babel' de Pieter Brueghel, 'Nașterea lui Venus' de Sandro Botticelli sau'Iubiții în cer' de Marc Chagall.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?