NUNTA REGALĂ 2018. Prințul Harry și Meghan Markle, o iubire ca-n filme

 
prinţul Harry şi Meghan Markle 
prinţul Harry şi Meghan Markle 

NUNTA REGALĂ 2018. De la o întâlnire pe nevăzute și până la o nuntă regală este doar un pas, iar dovadă cea mai vie este relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle. Povestea lor va face obiectul unui film şi a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii din lumea întreagă încă din momentul anunţului oficial, potrivit Realitatea TV.NUNTA REGALĂ 2018. Pentru Prinţul Harry şi Meghan a fost dragoste la prima vedere. Momentul a avut loc în iulie 2016. O întâlnire aranjată de un prieten comun s-a transformat rapid într-o iubire pasională. Cei doi s-au întâlnit şi a doua zi, iar Harry s-a declarat fascinat de firea lui Meghan. 

Prima ieşire în public a celor doi a avut loc septembrie anul trecut, la jocurile Invictus din Canada, pentru veterani de război. Și la mai puţin de un şi jumătate de la prima întâlnire, Regina Elisabeta a Doua şi-a dat binecuvântarea pentru nunta regală. 


Inelul primit de Meghan are şi el o istorie. Designul a fost realizat chiar de prințul Harry. El a încorporat în bijuterie două pietre prețioase care i-au aparținut mamei sale, Diana.

NUNTA REGALĂ 2018. Prinţul Harry e al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Mare amator de petreceri în adolescență și în primii ani de tinerețe, el e caracterizat de ziarişti drept popular şi modest. A avut mai multe relaţii de lungă durată, dar niciuna dintre partenere nu a reuşit să îl aducă în faţa altarului. 

Mai mare cu trei ani ca Harry, Meghan Markle e cunoscută în special pentru rolul ei în serialul Suits. Actriţa americană este divorţată şi e metisă, aspecte comentate pe larg de presa britanică. Meghan e activistă pentru drepturile femeilor şi susţinătoare a programelor umanitare. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?