Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat!

 
Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat!
Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat!
Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat! Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat! Nunta acestor tineri s-a transformat în propria lor înmormântare! Cum şi-au găsit sfârşitul a şocat!

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa lor. Soarta avea, însă, alte planuri pentru cei doi...Luana Alves, o femeie în vârstă de 36 de ani, trebuia să se căsătoreasă, pe 11 mai, cu Rodrigo Nogueira, 31 de ani, undeva în Brazilia. Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa lor. Soarta avea, însă, alte planuri pentru cei doi...

Astfel, în ziua nunţii, cei doi au luat maşina şi au plecat să pună la punct ultimele detalii ale petrecerii. Pe drum, însă, Rodrigo, aflat la volanul maşinii, s-a angajat într-o depăşire riscantă. S-a dovedit a fi fatală, maşina izbindu-se violent de alt autoturism care venea din sens opus. Le-a fost imposibil să mai evite impactul şi maşinile s-au făcut praf.

Luana a murit pe loc, iar Rodrigo, în ciuda eforturilor medicilor care l-au dus de urgenţă la spital, a închis ochii câteva zile mai târziu.


La câteva ore de la moartea celor doi, rudele au primit vestea că nunta urma să fie, de fapt, o înmormântare. Şi, ca un făcut, slujba de înmormântare s-a ţinut chiar în biserica în care cei doi ar fi trebuit să se căsătoreasacă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cotoi
25 Jun 17:46
Jenant articol. Din astea se intampla in fiecare secunda, dar nu sunt subiecte de presa.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?