Fiii a doi baroni PSD, numiţi secretari de stat în Guvernul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a numit secretari de stat pe fiul lui Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui și pe fiul lui Ioan Munteanu, șeful PSD Neamț. Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Remus Munteanu, fiul lui Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. 

Întrebat de jurnaliști ce îl recomandă pe Tudor Băzatu pentru postul de secretar de stat, Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui și tatăl lui Tudor a răspuns sec:  ,,Dacă cei de acolo l-au recomandat... Am să răspund o singură dată la acest lucru. Pot să vă precizez că a primit recomadarea organizației de tineret pe care o conduce și a organizației de la Vaslui a PSD. Din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că e o problemă''.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?