Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General

Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General
Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General

Tudorel Toader a anunțat că declanșează procedura pentru selectarea unui nou procuror general în locul lui Augustin Lazăr pentru că pe 27 aprilie expiră mandatul acestuia.
 
 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora
Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora care jignește victimele Experimentului Pitești
Recent, Sephora România, filială a celebrului lanț francez de produse de înfrumusețare și parfumuri, a stârnit controverse după ce a postat pe pagina de Facebook și Instagram o reclamă jignitoare asociată cu închisoarea Pitești, cunoscută pentru atrocitățile comise asupra deținuților în perioada regimului comunist. Confruntată cu reacțiile internauților, echipa companiei a șters postarea după câteva ore.

Polițiștii urmează să stabilească cine este vinovat
Tragedie pe o sosea din Gorj. Un lucrător la drumuri a murit, altul este în stare gravă, după ce au fost loviți în plin de o dubă
Accident cu final tragic pe o șosea din Gorj. Doi drumari, bărbat și femeia, au fost loviți în plin de o autoutilitară, în timp ce lucrau la întreţinerea carosabilului. Femeia a murit, iar bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital. 

Piedone nu a acceptat oferta PSD
Piedone îi răspunde categoric lui Ciolacu. Lupta pentru Primăria Generală se complică
Cristian Popescu Piedone exclude varianta de a se retrage din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu i-a sugerat să facă acest lucru și să renunțe la orgoliile persoane. 

Cătălin Hideg alături de Anca Alexandrescu. Exclusiv
Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița generalilor SRI, dă totul în vileag
Cătălin Hideg a stat de vorbă cu Anca Alexandrescu despre tertipurile prin care generalii SRI, Coldea și Dumbravă, au depus absolut toate eforturile pentru ca afacerile unui om să fie puse la pământ. Și asta doar pentru că a spus NU oamenilor statului paralel.

Ultimele stiri

DNA, cu tunurile pe Statul Paralel! Foștii generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, așteptați să ajungă în fața procurorilor anticorupție -
DNA, cu tunurile pe Statul Paralel! Foștii generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, așteptați să ajungă în fața procurorilor anticorupție - SURSE
Este ziua zero pentru destructurarea statului paralel din România. Sunt audieri maraton la Direcția Națională Anticorpuție! Potrivit unor surse, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Dan Tocaci și Doru Trăilă sunt așteptați astăzi în fața procurorilor pentru a da declarații.

Ea este femeia cu cel mai lung păr de pe Terra. Tânăra a intrat în Cartea Recordurilor la doar 35 de ani
Ea este femeia cu cel mai lung păr de pe Terra. Tânăra a intrat în Cartea Recordurilor la doar 35 de ani
Alia Nasirova, o femeie din Ucraina în vârstă de 35 de ani, a fost oficial recunoscută pentru deținerea recordului mondial pentru cel mai lung păr. Înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness, lungimea părului său impresionant atinge 2,57 metri, depășind chiar și înălțimea sa de 1,65 metri.

Cătălin Drulă deschide lista de candidați USR-PMP-Forța Dreptei în Parlamentul European
TU DECIZI. Dosar de candidat: Liderul reziștilor, răfuială pentru funcții cu colegii de partid
La rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Cătălin Drulă, cel care deschide lista de candidați USR-PMP-Forța Dreptei în Parlamentul European. După ce s-a certat cu propriii colegi de partid și a fost acuzat că a băgat bani în compania canadiană care trebuia să exploateze aurul din Roșia Montană, vrea acum să ne ceară să punem ștampila pe numele său la alegerile din 9 iunie. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi.

Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic  Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 

Justiţie

Sursa foto: Poliția de Frontieră Română
Razie de amploare la traficanții români de migranți. Sumele fabuloase pe care le percepeau de la fiecare persoană în parte
Autoritățile au demarat o razie de amploare, fiind puse în aplicare 21 de percheziții la persoane care făceau trafic cu migranți. Conform procurorilor, aceștia percepeau sume între 5.000 și 10.000 de euro de persoană. 

Foto/Arhivă
Parlamentul European a votat! Ai grijă pe unde încalci legislația rutieră, că nu mai scapi!
În condiţiile în care aproximativ 40% din încălcările transfrontaliere ale normelor de circulaţie rămân în prezent nepedepsite, deputaţii europeni au actualizat normele pentru a determina ţările UE să coopereze mai mult şi să se ajute reciproc în găsirea conducătorilor auto străini care au comis o neregulă. 

O nouă procedură de infringement de la CE împotriva României. Foto/Arhivă
România, în vizorul UE. Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement pentru că farmaciile nu-și primesc banii de la stat
Pentru că statul român întârzie inexplicabil de mult plata sumelor destinate farmaciilor independente, Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.

Rafila, afaceri cu big farma prin fostul șef al spitalului SRI. Foto/Inquam
Afaceri cu dedicație. Cum ajung banii de la „big farma” la firma condusă Rafila prin compania unui fost șef al spitalului SRI
Ministrul Rafila a negat că societatea de microbiologie e sponsorizată de companii farmaceutice. Răspunsul vine în urma unei investigații jurnalistice potrivit căreia banii big farma ajung la societatea medicală condusă de ministrul Rafila prin firma unui fost șef de spital. Prin acest mecanism, sumele de la big farma de care beneficiază societatea profesională a lui Alexandru Rafila nu apar în baza de date a Agenției Naționale a Medicamentului unde, conform legii, sponsorizările sunt obligatoriu declarate de către industria sănătății, societăți medicale și medici. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus