Nu te căsători cu bărbatul care are aceste 15 obiceiuri!

 

Imaginează-ți că ești căsătorită cu un bărbat care nu te respectă, care nu merită lucruri minunate în viață. Și te vede doar ca pe o soție, și nimic mai mult. Da, viața ta ar fi un iad în flăcări. Înainte de pasul cel mare, ar trebui să analizezi foarte bine dacă al său comportament îl face potrivit să-ți fie alături pentru tot restul vieții.

Verifică dacă are aceste 15 obiceiuri periculoase, și dacă le îndeplinește pe oricare dintre ele sau majoritatea, reconsideră-ți decizia. Un bărbat cu asemenea obiceiuri nu merită nici pe departe să-ți fie soț! Așadar, stai departe de el dacă face asta:

1. Are mintea îngustă

Un tip care nu are încredere în tine și-ți impune tot timpul restricții, indiferent cât de loială i-ai fi sau cât de mult îl iubești, îți va irosi timpul și viața. Condițiile sale vor fi mereu acolo. Te va împiedica să faci lucruri normale în viață, din teama ca ceva rău să nu se întâmple. Treptat, viața ta va deveni un coșmar. Orice tip cu o asemenea negativitate în el are potențialul de a-ți distruge viața. Este mai bine să-l ocolești și să te îndepărtezi de el, decât să regreți că te-ai căsătorit cu el.

2. Urăște animalele

Orice om care urăște animalele este crud și nemilos. Îi lipsește empatia. A fi alergic la anumite animale e un lucru, dar a le detesta, maltrata sau omorî este cu totul altceva. Un bărbat care urăște animalele nu ar merita să intre în discuție la capitolul căsătorie. Dacă trebuie să alegi între un tip care urăște animalele și propriul animăluț de companie, alege-ți întotdeauna animăluțul de companie. Acesta nu-ți va face viața un iad, precum ar putea să ți-o facă primul.

3. Regulile de relație nu înseamnă nimic pentru el

Fiecare relație are niște reguli de bază, iar dacă el continuă să le încalce, asta înseamnă că nu are nici un respect pentru tine sau pentru relația în sine. Dacă le încalcă în repetate rânduri, atunci nu arată decât faptul că nu este vrednic de timpul sau dragostea ta.

4. Își încalcă promisiunile

Dacă el continuă să nu-și respecte cuvântul dat, ai fi nebună să-l iei în considerare ca soț. Lui nu-i pasă de ceea ce crezi sau ceea ce îi vei spune. Dacă și-a încălcat cuvântul o dată, atunci îl poți ierta. Dar dacă se transformă într-un obicei nefast, atunci nu merită timpul tău, și nici să-și împartă viața cu tine.

5. Te pune pe loc secundar

Relațiile se referă la dăruire și primire. Dacă nu depune nici un efort în relația cu tine, în timp ce tu le faci pe toate, atunci viitorul vostru va fi unul mizerabil. Nu are nici un rost să te legi la cap cu un astfel de bărbat, căci mai devreme sau mai târziu, vei regreta această decizie de a te căsători.

6. Nu are momente de epifanie

Dacă el crede că toate deciziile sale, mișcările pe care le face și tot ceea ce spune nu au cum să fie greșite, atunci în viziunea lui, este un fel de Domnul Perfect. Nu are nici un rost să fii cu un asemenea bărbat pentru tot restul vieții, căci în curând, el te va obliga să-ți schimbi sau adaptezi propriile decizii, acțiuni și propriul comportament, astfel încât să faci precum el. Un tip care crede că este perfect și are întotdeauna dreptate nu-și va corecta niciodată greșelile.

7. Scuze excesive

Scuzele sunt cel mai bun motiv de a spune „Am ceva mai important de făcut și tu nu contezi pentru mine”. Sfârșitul poveștii. Dacă adesea inventează scuze și poveștile sale de acoperire nu au nici un sens, atunci este evident că nu-i pasă de tine. Ar trebui să nu-ți mai pierzi timpul cu el.

8. Readuce certurile la viață

Certurile în relații sunt bune și uneori sănătoase, dar dacă nu se mai termină, nu merită să-ți iei nici un angajament cu un asemenea bărbat. Viața și relațiile pline de compromisuri nu merită osteneala. El poate arată că te ascultă, dar nu înțelege ceea ce-i spui, prin urmare, nu merită să-ți mai irosești timpul cu el.

9. Omoară conversațiile

Este un bun comunicator, și totul e minunat. Dar când trebuie să spui ceva, îți închide imediat gura și își reîncepe povestea. E un alt mod de a spune: „Nu-mi pasă de sentimentele tale sau de ceea ce ai de zis”. Ucide fiecare conversație pe care încerci să o inițiezi. Asta arată cât de puțin contezi pentru el. Nu poți fi ignorată așa toată viața ta.

10. Te minte

Unele minciuni sunt justificabile, dar cele care îți afectează viața și relația nu au nici o scuză. Pe termen lung, acestea îți vor deteriora relația.

Citește restul articolului aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?