Nu mai arunca biletul de avion, după călătorie! Ce se poate întâmpla după ce ajunge la gunoi

Nu mai arunca niciodată biletul de avion, după călătorie! Foarte puţini ştiu asta
Nu mai arunca niciodată biletul de avion, după călătorie! Foarte puţini ştiu asta

Atunci când călătorești cu avionul, este necesar să ai bilete sau boarding pass-uri, vitale pentru urcarea în avion. Însă este foarte important să nu arunci aceste documente de călătorie.De cele mai multe ori uităm biletele în avion sau le aruncăm, fără să ne gândim la consecințe. Conform "Krebs of Security", există o mulțime de informații personale care se găsesc pe boarding pass.

Orice persoană poate fotografia codul de bare de pe biletul de îmbarcare și îl poate introduce într-un cititor de coduri.

Expertul criminalist Winston Krone spune că în acest fel se pot află informații despre adresa de e-mail, adresa de acasă și numărul de telefon.

Orice haker poate avea acces la datele personale și poate intra în conturile create. Cel mai bine este să nu arunci niciodată un boarding pass.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?