Noutate importantă de la ANAF. Milioane de români afectați

 
ANAF simplifică procedura la cazierul fiscal
ANAF simplifică procedura la cazierul fiscal

O noutate importantă de la ANAF care va afecta milioane de români, informează RealitateaFinanciara.net. Eliberarea cazierului fiscal se poate face de acum înainte online, prin intermediului Spațiului Privat Virtual.

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunța că serviciul electronic Spațiul Privat Virtual oferă contribuabililor înrolați posibilitatea de a solicita și de a primi online cazierul fiscal.

Conform unui comunicat de presă al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), solicitarea se transmite prin intermediul Secțiunii „Solicitari / Eliberare documente/ Certificat de cazier fiscal”, prin selectarea CIF/CNP-ului pentru care se dorește eliberarea certificatului și menționarea motivului solicitării. Cazierul fiscal se va regăsi în Secțiunea „Mesaje”.

„Reamintim contribuabililor că serviciul Spațiul Privat Virtual este ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică”, precizează ANAF.

Acest serviciu online permite obținerea informațiilor fiscale privind situația fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicate prin Spațiul Privat Virtual au aceeași putere juridică, asemenea celor comunicate prin poștă sau la ghișeu.

Instrucțiunile privind înrolarea în SPV sunt disponibile aiciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Limba română
25 Sep 13:36
Oare ce înseamnă a afecta în limba română?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?