Noul ministru al Muncii a făcut facultatea la 36 de ani și e adeptul teoriilor conspirației

 

Noul ministru al Muncii și-a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului personal. El s-a remarcat în luna august, când a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului ”atac enorm împotriva României” ar fi ”gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabiliteMarius Constantin Budăi (46 de ani) a fost propus de Liviu Dragnea pentru postul de ministru al Muncii. El a fost susținut de organizația PSD Botoșani, condusă de Doina Fedorovici, și este președintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților. Noul ministru al Muncii și-a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului personal, și are permis de conducere atât pentru autoturism, cât și pentru camion și camion cu remorcă, scrie G4Media.ro

El s-a remarcat în luna august, când a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului ”atac enorm împotriva României” ar fi ”gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite (ÎN NICIUN CAZ ROMÂNIA)”. Scenariul conspiraționist propus de Budăi (46 de ani) în cinci pași mai presupune și ”instaurarea unui guvern de coloratură tehnocrat în perspectiva preluării Președinției Consiliului UE”, precum și ”sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile”.

Între 2013 și 2016 a fost Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Botoşani, iar anterior a lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani și Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale Botoşani. Înainte de a se angaja la stat a fost timp de șapte ani reprezentant zonal în Botoșani al unei firme de curierat și, pentru doi ani, administratorul unei firme din același oraș.

Potrivit CV-ul său public de pe Camera Deputaților, el și-a început cariera ca referent, apoi inspector la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Are un master Master la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Management Financiar Contabil, iar licența și-a luat-o tot la Spiru Haret, la Facultatea de Finanţe şi Bănci.

Știe engleza și franceza și are permis de conducere categoriile B, C și E.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ioan
08 Dec 00:27
Facultatea aceia Spiru Haret nu este aceeași unde a absolvit și Elena Udrea ( dar EU nu era la vârsta bătrâneții ca individul ăsta era, și nu era șparlamentară să vină să-și ia numai diploma ) și de care rânjitul ăla PiSDist fost șofer si prelucrător pe mașini unelte înainte de a ajunge șpalamentar PiSDist ?? și rănjea la televizor spunând în băscălie ,,,spiruharetistele ??și ce să vezi individul și-a cumpărat pe bani diploma tot la facultate PRIVATĂ, ( mă rog cică hamericană, ) Râdea ciob de oală spartă !! nu spune nimic acum ....vorba PiSDistului BARBUTlescu parcă la o emisiune TV despre opozanții politici ai PiSDiștilor ???
Răspunde
0 0
joska
20 Nov 08:51
la 36 de ani uni au si uitat de facultate si el a terminat facultatea cu sediul intro garsoniera.
Răspunde
0 0
ioan
08 Dec 00:34
4 Păi pe PiSDiști nu-i duce capul!!! România a mai trecut prin asemenea nemernicii, la fel când au venit prima dată la putere bolșevicii , i-au trimes să se școlească , chipurile, ucenici, calfe, etc cu puțină școală la așa zisele facultăți muncitorești și în câteva luni le dădea diplome de învățământ superior. Chiar și ceașculescu a relizat prin 1997 că trebuie să rezolve problema și a dat un decret în care îi obliga pe cei cu studii superioare și nu aveau bacalaureatul să-ți finalizeze studiile liceale și să-și ia bacalaureatul!! în max 5 ani , deci bolșevicii au experiența potlogăriilor !!! Boșevici retardați !!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?