Noul antrenor al echipei Dinamo, prezentat oficial la echipă

Noul antrenor al lui Dinamo este Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecționer al reprezentativei Under 18 a României. Tehnicianul a semnat un contract pe un an şi jumătate, iar conferinţa de prezentare a fost programată în această după-amiază, la ora 15:30, în cantonamentul de la Săftica.Florin Bratu a declarat că este optimist în privinţa viitorului clubului, în ciuda situaţiei dificile în care se află acum, şi a numit 3 aspecte la care ţine foarte mult: disciplină, respect reciproc şi atitudine.

"Mă înham la o treabă care nu este deloc uşoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo e într-o situaţie grea, complicată, dar cu încrederea pe care o am şi cu lucrurile pe care le-am învăţat, putem da cu toţii, staff, dar şi jucători, o altă faţă acestei echipe. Sunt încrezător, tânăr, un antrenor cu principii, căruia îi plac comunicarea, transparenţa, care a creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii şi un antrenor care se bazează foarte mult pe disciplină, respect reciproc şi atitudine. Sunt lucruri la care ţin mult.

De aceea am luat această decizie de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc, unde am avut rezultate bune. Cred în această echipă, chiar dacă nu va fi uşor, dar cu înţelepciunea jucătorilor, cu lucrurile noi cu care voi veni, de pregătire, moderne, de prospeţime fizică, dar şi mentală, sper să schimbăm faţa acestui club.", a spus Florin Bratu pentru Digisport.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?