Noul administrator special al RADET-ului: David Alexandru Burghiu. Cine este

Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat joi pe David Alexandru Burghiu administrator special al RADET, după ce Răzvan Niţu şi-a dat demisia de onoare din această funcţie.Propunerea a fost adoptată de consilierii municipali cu 30 de voturi pentru şi 10 voturi împotrivă.

Conform CV-ului, Burghiu este director general al Companiei Municipale Managementul Traficului Bucureşti, precum şi membru al Consiliului de administraţie Metrorex, membru al Consiliului de administraţie al Companiei Municipale Parcuri şi Grădini SA, dar şi consilier în cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Din 2008 până în 2014 a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În 2010 a absolvit Colegiul Naţional de Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare Carol I, iar în 2009 şi-a luat masteratul în securitate şi apărare naţională la aceeaşi universitate.

În perioada 2004 - 2008 a urmat cursurile Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" - Facultatea de Drept, iar între anii 2000 - 2004 - Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu Jiu.

Pe 30 ianuarie, Răzvan Niţu a anunţat că îşi dă demisia de onoare din funcţia de administrator special al RADET, după ce doi muncitori şi-au pierdut viaţa în timp ce lucrau la o conductă de termoficare în zona Iuliu Maniu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?