Momentul dramatic când s-a prăbușit turla catedralei Notre Dame

 
Catedrala Notre Dame în flăcări
Catedrala Notre Dame în flăcări

Incendiu Notre Dame. Turnul vechi de 900 de ani al catedralei Notre Dame s-a prăbușit într-o clipită, luni seara, într-un incendiu violent văruia forțele de intervenție franceze nu i-au făcut față.Incendiu Notre Dame. Imaginile transmise în direct de toate televiziunile de știri din lume cu turla prăbușită a Notre Dame au devenit virale pe internet.

Incendiu Notre Dame. Un incendiu violent a distrus în mare parte catedrala Notre Dame din Paris. Catedrala construită în perioada 1163-1345 a ars ca o torță, turla și acoperișul prăbușindu-se în urma flăcărilor mistuitoare, care s-au extins rapid.

Incendiu Notre Dame. Totodată, mai multe obiecte de artă, de o valoare inestimabilă, au fost distruse de foc. Mulți dintre parizienii adunați în perimetrul de siguranță au privit dezastrul având lacrimi în ochi.

Catedrala Notre Dame din Paris a ars ca o torță. Turla și acoperișul s-au prăbușit

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?