Norica Nicolai consideră că ”6 milioane de români s-au dus după manipularea lui Iohannis”

 
Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai spune că prin decizia CCR cu privire la referendum se confirmă că Iohannis este un adevărat pericol pentru democrație, Constituție şi statul de drept

Președintele Consiliului Național al ALDE - Norica Nicolai este de părere că președintele țării sacrifică orice pentru a obține un nou mandat. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook, după decizia CCR, în care îi transmite lui Iohannis că trebuia să-și prezinte demisia.

”Klaus Werner Iohannis este capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia României, buna credinţă a cetăţenilor şi banul public pentru a mai obține un nou mandat la Cotroceni. Nu contează că e vorba despre legea fundamentală a României, nu contează despre ce e vorba. Scopul lui e unul cât se poate de clar: încă un mandat!

Căci ce a propus dl Iohannis prin referendum? Să fie încălcată Constituția țării, lucru pe care îl spun azi în unanimitate 8 judecători ai Curții Constituționale, care au fost prezenţi la sedinţă, inclusiv unul numit de el - Livia Stanciu. Oare să nu îi fi spus președintelui prietena sa Livia Stanciu că propune un referendum cu o întrebare ce nu poate fi transpusă în Constituție?

Pentru a obține avantaje electorale, dl Iohannis a ales să manipuleze poporul cu un referendum ce nu poate fi transpus în Constituție. De ce? Pentru că s-ar încălca drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetățenilor. Dar lui Iohannis nu îi pasă. Pentru el ceea ce contează sunt alegerile din acest an!

Cei 6 milioane de români care s-au dus după manipularea dlui Iohannis nu au niciun fel de vină. Nu este vina lor că un președinte și niște partide de opoziție i-au manipulat și i-au amăgit cu un referendum ce nu poate să se regăsească în modificarea Constituției.

S-a ajuns în această situație pentru că interesele politice ale președintelui au prevalat oricăror principii de constituționalitate, atitudine pe care a avut-o în întreg mandatul său. Acum, președintele a fost umilit public chiar de către acei judecători pe care i-a numit şi care confirmă că preşedintele, cu bună ştiinţă, a umilit românii.

Căci în acest mod preşedintele a aruncat in derizoriu o instituţie fundamentală care este referendumul şi care este singura insituţie care permite consultarea poporului!

Tocmai din aceste cauze preşedintele trebuie să îşi prezinte demisia!”, scrie Nicolai.

Decizie bombă la CCR! Graţierea şi aministierea faptelor de corupţie nu pot fi interziseAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai S
18 Jul 20:18
Parca era vorba de schimbarea Constitutiei, nu de dat cu parerile. Drepturile infractorilor sint mai importante decat drepturile cetateanului cinstit.
Vai de tara si poporul roman!
Răspunde
0 0
serban
18 Jul 18:15
Sa inteleg ca ALDE Norica nemaiavand obiectul muncii ,sta la cratita si emite panseuri hilare .Doamne cu ce am gresit sa o suportam
Răspunde
0 0
serban
18 Jul 18:15
Sa inteleg ca ALDE Norica nemaiavand obiectul muncii ,sta la cratita si emite panseuri hilare .Doamne cu ce am gresit sa o suportam
Răspunde
0 0
Amalia
18 Jul 17:27
Păi, doamnă dragă, dacă președinte reușește să "manipuleze " milioane de adulți, înseamnă că e tare, merită să rămână președinte în continuare,spre oftica unora ca dumneata!
Răspunde
0 0
Nicolae Ionescu
18 Jul 16:49
Prouror comunist (ceaușist)
Răspunde
0 0
johnneil
18 Jul 16:36
Femeia, barbat mai bine ar tace din gura. Acest popor nu mai stie ce trebuie facut ca sa se stopeze cu coruptia din Romania. Sa se inceapa sa se mai construiasca cate ceva in aceasta tara. Sa nu mai plece oameni prin strainataturi.
Ei o tin langa-danga ca facem ceva dupa placerea unuia sau a altuia.
Răspunde
0 0
Dorel
18 Jul 16:03
Ne-am dus la referendum pentru ca nu mai dorim corupti care isi vad numai de afacerile si de interesele lor, ca nu le ajung salariile mari care le au si nici pensiile speciale. Noi vrem spitale, autostrazi , scoli moderne. Ne-am saturat astia 6 milioane de promisiunile voastre. Noi murim in spitale infecte nu voi, noi murim pe sosele supraaglomerate, nu voi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?