Nominalizare surpriză la șefia Ministerului Sportului!

 

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, este printre cei nominalizați pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului în viitorul Guvern. Toncean este și consilier al preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

Gabriel Toncean (44 de ani) conduce de șase ani Federația Română de Culturism și Fitness. A absolvit Liceul de Telecomunicații „George Barițiu” din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș Bolyai”.

„Nu pot să spun că sunt prieten cu Arnold Schwarzenegger, dar ne vedem anual. Avem o întâlnire anuală la Barcelona, la o competiţie la care vin 1.500 de sportivi şi de obicei vineri seara, în ultimii trei ani, ne-am rezervat pentru noi şi pentru familie. Este idolul meu din copilărie şi unii paşi, păstrând proporţiile, au coincis şi cu viaţa mea. Dar e mult.”

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?