Noi detalii despre "casa ororilor" în care 13 copii au fost torturaţi de părinţi

 
Noi detalii despre "casa ororilor" în care 13 copii au fost torturaţi de părinţi
Noi detalii despre "casa ororilor" în care 13 copii au fost torturaţi de părinţi

Ies la iveală noi detalii despre viaţa celor 13 copii americani torturaţi de părinţi. După ani de abuzuri şi înfometare, au dezvoltat probleme mintale. Astfel, fata cea mai mare, în vârstă de 29 de ani, are capacităţile cognitive ale unui copil de 7 ani, spun surse apropiate anchetei. Poliţia a anunţat că va folosi câini pentru a inspecta casa ororilor, fiindcă suspectează că, de-a lungul timpului, acolo au trăit micuţi care nu au supravieţuit. Soţii Turpin, care şi-au torturat cei 13 copii, visau să mai aibă un urmaș şi să joace într-un reality show, care să le aducă faimă și bani. De altfel, s-ar fi mutat din Texas în California pentru a fi mai aproape de Hollywood.

Într-un interviu, sora lui Louise Turpin a povestit că în anii '90 a petrecut o vară la sora sa, care avea deja patru copii. Şi atunci unele lucruri i s-au părut ciudate. 

"Am observat că erau foarte stricţi cu fiica lor cea mare. O încuiau mult în cameră, îi permiteau să coboare numai la masă. Mă deranja, pentru că, înainte să se aşeze, trebuia să ceară voie", spune Elizabeth, sora mamei.


Mătuşa micuţei a decis, însă, că nu e treaba ei să se amestece în educaţia copilei. Între timp, soții Turpin au început să aibă probleme cu banii, iar locuinţa le-a fost confiscată de bancă şi vândută. Noul proprietar a povestit că a găsit casa într-o stare deplorabilă: murdară şi cu zgârieturi pe uşi şi pe pereţi. Familia s-a mutat atunci într-o zonă izolată din Texas. Vecinii îşi amintesc că au observat lucruri ciudate: "Se întâmpla ceva acolo, ceva nu era în regulă". 

Au pierdut însă şi această casă, pe care au lăsat-o în paragină, şi au plecat în California. Şi aici, vecinii au remarcat că ceva nu era în regulă, dar nu au alertat serviciile sociale: "Mă întorceam acasă, între 12.30 şi 3 noaptea, iar copiii mergeau în pas de marş între cele două camere de acolo". 

Anchetatorii au fost şocaţi de starea în care au găsit copiii: cea mai mare dintre ei cântăreşte 37 de kilograme. Însă câinii familiei erau bine hrăniţi şi îngrijiţi. Părinţii au fost inculpaţi şi riscă închisoarea pe viaţă. Ei au pledat nevinovaţi. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?