Nicuşor Dan, anunţ în miez de noapte despre vehiculata sa demisie. Ce a postat pe Facebook

 
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan

După ce miercuri seară au apărut mai multe ştiri conform cărora Nicuşor Dan a anunţat că demisionează din funcţa de preşedinte USR, întrucât partidul a decis să se pronunţe împotria iniţiativei de modificare a Constituţiei, privind formarea familiei, la doar câteva ore, acesta a postat pe pagina sa de Facebook o scurtă precizare, în care nici nu confrimă, dar nici nu infirmă demisia sa.

"Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook. 

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri seară, în şedinţa Biroului Naţional al partidului, că demisionează din funcţie, după ce conducerea USR a decis, prin vot, să se poziţioneze împotriva revizuirii Constituţiei pentru redefiniriea familiei. După vot, Nicuşor Dan a părăsit şedinţa, spunând că demisionează, au declarat, pentru News.ro, surse din partid.

"S-a votat pentru poziţionarea USR împotriva revizuiriii Constituţiei în privinţa familiei. În momentul acela, Nicuşor Dan s-a ridicat şi a spus că demisionează", a declarat un membru al Biroului Naţional al USR, care a precizat că un anunţ oficial este aşteptat joi. Aceeaşi sursă a mai relatat că toţi membrii Biroului Naţional al USR au fost foarte surprinşi şi că unii dintre ei l-au rugat insistent să nu plece. În ceea ce priveşte votul, 11 din cele 21 de voturi exprimate fiind pentru o poziţie fermă împotriva redefinirii familiei, conform aceleiaşi surse, nu a fost un vot predictibil, înregistrându-se şi 8 voturi "împotrivă" şi două abţineri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?