Nicolae Robu lovește în plin limba română, vezi ce cuvânt a inventat (VIDEO)

 

Primarul Timișoare, cunoscut pentru declarațiile și ideile sale, a intrat în grupul politicienilor care au pocit limba română în fața elevilor, la inagurarea anului șoclar. Nicolae Robu a inventat un cuvânt, iar indiciul că n-a fost vorba de o scăparte e faptul că l-a și repetat."Omul «şcolat» va avea mult mai multe posibilităţi în viaţă. Şi când spun «omul şcolat» am în vedere toate formele de pregătire," a afirmat edilul Timișoarei, exact când încerca să le explice celor aproape 2.000 de copii prezenți la ceremonia de la Școala gimnazială nr. 30 din Timișoara. Nicolae Robu este profesor universitar doctor inginer. 

La Timișoara, anul școala a început cu o grevă japoneză la liceele cu predare în limbile minorităților naționale. La Liceul „Béla Bartók" și Liceul „Nikolaus Lenau" atât profesorii, cât și elevii și părinții au venit la festivitatea de deschidere a noului an școlar cu banderole albe pe braț.

sursă foto și video: pressalert.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?